Search

Slik kan du enkelt komme i gang med blogging

Updated: Jan 13, 2019Hei og velkommen til mitt første innlegg. I dette innlegget har jeg tenkt å dele noen tips, som hjalp meg med å sette i gang bloggingen.

"Opportunities don't happen, you create them"

Å starte å blogge kan være stressende. Man vet ikke hva man vil skrive om hvor man skal begynne og ikke minst veldig opptatt av hva folk kommer til å si. hoved tipset mitt er å bare sette i gang. Når man først kommer inn i det blir det ganske normalt.


Finn inspirasjon

Det er ikke noe vits i blogge hvis man ikke har lyst til det. Finn noe som du syns er interessant og begynn derfra. Nå er det jo litt begrenset, hva vi kan blogge om men plukk ut det du syntes er interessant fra faget, tema, eller forelesningen. For å finne inspirasjon kan man fint bruke, tidligere student blogger fra stammen.no. En annen nettside jeg syns er helt genial både for blogging og digital markedsføring er pintrest.com. Bare vær forsiktig med kildebruk slik at du ikke blir tatt for fusk.


Pintrest er en platform hvor man kan man finne masse ulike sider relatert til ulike søk, mye som er skrevet av bloggere akkurat som oss selv. Ved senere anledning skal jeg skrive ett innlegg, om hvordan man kan bruke Pintrest, for å skape trafikk på bloggen sin, så abonner gjerne.


Planlegg innlegg

Det er lurt å planlegge på forhånd,hva man skal blogge og når man skal publisere innlegg. Har man er oversikt, er det er det enklere å få postet innlegg regelmessig på bloggen sin. for dette anbefaler jeg en planlegger, dett kan være en tradisjonell planlegger eller digitalt. Det er lurt og ha denne med seg slik at man kan notere ned, ói@@med en gang man får en ide om ett blogg innlegg.


Ikke vær for streng

Det er okay å ikke poste regelmessig, ha skrive feil osv. Vi gjør jo dette for å lære. Ikke vær redd for dele ting med andre vi alle er i samme båt. Hvis man samarbeider, spør om tilbake meldinger og kommentarer, slik lærer man mye mer, og får en hyggeligere opplevelse.


Håper dette innlegget hjalp dere. Setter pris på kommentarer og skriv gjerne inn bloggene deres.

#bloggingtips