Search

Sjekke liste for bloggen

Updated: Jan 22, 2019

Når man starter en blogg/hjemmeside er det mange ting man må huske på. Her kommer en liten sjekke liste jeg har laget med noen punkter som kan hjelpe underveis. Jeg mener ikke at alt skal være fullført før man begynner å blogge, det er mange ting på listen jeg ikke har fullført selv. Men det er lurt å få jobbet med dette underveis.Hvem er leserne dine/tema: Det er enklere å vite å skrive innlegg hvis man vet hvem man hvem innleggene er rettet mot.


Google tag manage: Last ned google tag manger for å få oversikt over taggene dine. Med disse taggene kan man måle de som besøker hjemmesiden din gjør.


Bilder: Gjør det alltid mer spennende å lese, men husk å oppgi kilder om det ikke er du som har tatt bilde.


Kjøpe et domain navn: Viktig


Kontakt: Viktig og ha en kontakt side, slik at folk kan nå deg om de har spørsmål, eller vil samarbeide med deg.


Egen sikkerhet: Mens du blogge rer det viktig at man passer på egen sikkerhet. At man ikke legger ut informasjon som kan være farlig for egen sikkerhet.


Kilder: Om du bruker noe som ikke er ditt, eller tar inspirasjon husk å oppgi kilder.


Sosiale medier: Hvis du vil ha flere lesere, på bloggen burde du infomere om dette påå dine sosiale medier. Det kan også se fint ut med mailadresse, instagram konto og kanskje snapchat på bloggen, om du ønsker det

.

E-post markedsføring: Hvis du satser sikkelig kan det være veldig kult med e-post markedsføring og ikke minst veldig attraktivt for en arbeidsgiver innen digital markedsføring.